DRÖMJACKAN

image921
(foto: style.com)

Åh, jag har hittat den!! The one and only vinterjacka! Den är så snygg att jag inte kan sluta titta på den. Den kommer från märket Etro som är för mig okänt och jag tror också att den inte direkt är i min prisklass. Någon som vet en budgetvariant? Om jag mot förmodan iallafall skulle komma över ett exemplar skulle jag matcha den precis som på bilden: med ankelboots, strumpbyxor, axelremsväska och sjal. Perfa!

Imorgon är jag ledig och skall därför passa på att dra till Acnes utförsäljning i Sthlm. Får se om jag hittar något bra och billigt. Efter det blir det att gå på tv-inspelning med mina favoritkillar..

image922

Good night/ Linnea

Kreta-resan

image903

 image905
image920

image906

image907

image908

image909
världens godaste pizza

image910

image911
detta levde jag i princip på..finns inget godare

image912

image913
Hon hade en väldans fin klänning...

image916

image918

image919
Varför kan inte Sveriges sjöar se typ ut så här?

image917
De hotel

image915
Bye bye

First day


linne/JC, jeansjacka/2nd hand, tights/H&M

Första skoldagen idag..det var väl trevligt. Vi har flyttat bort till Östermalm någonstans. Kan knappt vänta tills vi får flytta till Söder!

Köpte lite nödvändiga skönhetsprodukter idag. Haha, jag kan bli Loreals nya ansikte eller nåt, men fan..de är bäst. Med en Happyderm kan man gå igenom hela livet utan svårigheter.



Ska skriva lite roliga inlägg senare samt lägga in lite Kreta-bilder...

Puss! /Linnea

I'm off to Tsatsiki-land!

Väskan är packad, Ipoden är laddad och nu drar jag till Grekland! Här bidrar jag med lite packningsbilder!



Adios amigos!
(Kan ingen grekiska så min G+spanska får duga så länge) 
/Linnea

Last night

image891
- klänning, H&M
- ring och armband, gamla grejor

Last night var väldigt trevlig moe I say! Underbara människor + bra musik + Bailey's + sitta i en kartong = en mycket bra ekvation!



image887
Livet

Tjosan! /L

Det här kallar jag orättvisa!

Alltså jag börjar snart gråta. Varför hittar alla så fina svarta-shorts-med-hög-midja, men inte jag? Det är så jekla snyggt så jag tror jag tuppar av! Och så vill man ju hinna hitta ett par så man kan använda dem innan vintern kommer. Järnspikar rent ut sagt! Så snälla ni som vet vart man kan få tag på ett par som liknar de här nedan..BERÄTTA FÖR MIG!

image880image881image883image882
(bilder: elin kling, sofiaw, touslesjours)

Nu ska jag snart börja fixa lite inför kvällen..är taggad som en igelkott!
Puss/Linnea

Ps. Jag drömde ärligt talat i natt om att jag hittade ett par skitsnygga shorts...fatta vad sur jag blev när jag vaknade!

En fikdag helt enkelt

image875image876
klänning, H&M
jeansjacka, 2nd hand


Dagen börjades med en fika på our beloved Café String där vi satt i cirkus två timmar och chinchillade. Efter det drog vi till ett annat café och satt där lite halvdöda. Sen drog jag vidare till ung08 och checkade lite grejs.
Mitt i allt hann jag in till stadsmissionen och hittade en kjol som skall användas till klänning. Den ska med till Kreta!
Som ni ser har jag den skitsnygga blixtlåsklänningen på mig..jag kommer typ bo i den hela hösten..I löööv it. Imorrn vankas det party...kommer nog ha på mig den då! Btw så ser ni den nya frillan lite bättre nu också..är mucho nöjd!


Kjol/klänning från Stadsmissionen, 70:-

Simma lugnt! /L

Hej hej hemskt mycket hej

image874image872

Har hunnit med en himla massa idag faktiskt. Först drog jag till frisören och sen en runda på stan och sedan fixat mina glasögon (jag valde de bruna). Efter mitt besök på H&M fick jag med två grejer hem, en tight fodralklänning för 198:- och en blå skjorta för 298:- (den ska med till Kreta!). Jag är mucho nöjd.

Imorgon drar jag in till staden igen..får se om jag kammar hem något mer då.

Ha det bra tills dess! /L

I can't get enough of inspiration!


(style.com, alexander wang, elin kling, stureplan, almah, moderniteter, modette/elenore, sofiaw.wordpress.com)

Hittade ännu lite fler sommar-inspirations-bilder (kreta om en vecka!!)... enjoy!

<3
/L

H&M's höst

image858
Bläddrade igenom H&M's höstkatalog för någon vecka sedan och tyvärr blev jag inte speciellt imponerad. Det var bara ytterst få plagg jag skulle kunna tänka mig att köpa.
 Av jackorna tror jag att jag skulle köpa parkan, men jag undrar om den verkligen håller värmen för en vanlig svensk vinter. Man brukar ju alltid behöva välja mellan att vara varm eller snygg när det kommer till vinterjackor..inte nice.

Keep it real /L

Ashley Olsen for Marie Claire

De två första får mig verkligen att längta till hösten..



Godnatt! /L

Glasögonorm

image852

Jajamen, jag har drabbats av lätt närsynthet så det blir glasögon i fortsättningen för mig! Vilken färg var snyggast tycker ni? Grå, svart eller brun?

<3/
Linnea <--- Har skaffat en till blogg, en oytlig en, en sån som ingen vill läsa förutom ens närmaste, ni vet.

Sista minuten

image850

Japp, min mamma kom ett tag sen med ett förslag om att vi skulle dra på en sista minuten-resa till något varmt ställe (jag bangade såklart inte). Och nu är vår lilla resa bokad. En vecka på Kreta (Chania) ska vi spendera. Shit vad nice det kommer bli. Ska läsa harry potter, modemagasin, schteka och bli ljusbrun(röd), och äta tsaziki tills jag spyr! Har länge velat åka till Grekland förut och nu blire av! Har dock inga större förhoppningar på shoppingen, men om någon har något tips på något jag borde göra så hör av er!

Här kommer lite inspirationsbilder som jag hoppas ska bidra med lite semester-feeling:

(facehunter, moderniteter, cobrasnake, rar, stureplan, elin kling)

<3 /Linnea

image851

Chania

Hembudat

image831
Nu har jag budat hem på tradera igen..och hela kalaset gick på typ 30 spänn! Inte helt fel. Den här gången blev det en baddräkt som skall användas som body/linne, en kavaj (för en krona!) och ett par satinshorts (som senare ska kortas ner lite grann tror jag). Mannen här är väldigt nöjd!

Puss/ L

Popkollo

Nu har en galen vecka tagit slut. Men mitt praktikantjobb på Popkollo har varit allt annat än tråkigt..jag har: åkt tunnelbana med Cecilia Nordlund (skönare människa finns inte!), blivit påkörd bakifrån av en bil *aj ryggen*, träffat Tjenare Kungen-Millan (Cissi), haft Marit Bergman som arbetskollega (en väldigt rolig sådan), spelat tillsammans med hela popkollo-crewet på avslutningskonserten (visste inte att jag fortfarande kunde spela gitarr), hört Sahara Hotnights Visit to Vienna ca 378 gånger (i många olika versioner..bl.a. av en tjej i banandräkt), hälsat på f.d. Excellence-Anna Johnson, R.E.S.P.E.C.T! Så jag har haft det trevligt, ja.



Puss! /Linnea