Gårdagen..

kl?dseln

..spenderades med lite trevliga grrrls. Pizzabakning och Let's Dance-final. N to the ICE!

- A-linjetishan, Gina Tricot
- kofta, H&M
- sjal, Åhléns
- halsband, H&M
- nya favoritlacket från Mavala i färgen
Las Vegas

Hade den här i bakhuvudet när jag skulle välja dagens utstyrsel.

Den här dagen ska jag chilla med lite plugg, bloggläsande och gb-glasspinne! Eventuell utgång ikväll..vi får la se!
Pusses/Kitten!

Viiiiilken härlig dag, lalalaaalalalalaaalalalaaa

image401Haha, mina rubriker blir alltid så seriösa känner jag.
Har vart varmt och skönt ute idag som vanligt, och vår historialärare var så snäll så han lät oss sluta tidigare pga det ljuvliga vädret. Kul att det finns lärare med medkänsla.. ^^
Så jag och mina kära vänner Frida och Cissi drog en glarre på soliga Plattan. Emosarna var gladare än vanligt.

Haha, jag har velat hit och dit med mina topshop-ballerinas men idag så lämnade jag faktiskt tillbaka dem. Upptäckte nämligen senare att de inte satt speciellt bra så det var ju ingen idé att behålla dem. Har istället köpt guldballerinorna från H&M och ska även köpa de svarta lite senare. Mycket billigare ;>
Mjau! /Linnea



kappa - H&M, sjal - Åhléns, skor - Din Sko, väska - Åhléns.

Mads kan han...


image389

Fick världens vårkänslor när jag såg den här oufiten från den danske designern Mads Nörgaard. Med hjälp av ett linne från Gina Tricot eller alternativt en tisha från Ellos, min blå kjol från H&M (bättre bild
här) och ett svart sidenband i midjan ska jag kopiera stilen rakt av och ha i vår och sommar. Snyggt or what?

Med vänliga hälsningar/ en förkyld Linnea :(

PS. Jag behåller ballerinorna! ;)

Måsten i april!


image388
tisha - Ellos
jeansjacka - Cheap Monday (ska försöka hitta en second hand)
jeans - Cheap Monday
grå hoodie - H&M
gubbskor - skopunkten
ballerinor - topshop
kjol - topshop


på besök i nya Tophopbutiken..

ballerinas

Drog in till den nya topshopbutiken som öppnade igår! Vad ska man säga? När man går in så blir man typ breathless. Och skoavdelningen var typ gigantor! Fick iallafall med mig ett par (DYRA) läderballerinor hem, men frågan är om de är värda sina 450 kronor, vad tycker ni?

Här är lite andra favoriter som jag är sugen på att skaffa till sommaren:



 

/Linnea


 


Como se llama? si! bonita. si! mi casa. tu casa.

image352
skinnjacka - d'a'doni, grön jacka - hultsfred, svart klänning - h&m, klockhalsband - loppis, väska - åhléns, sjal - h&m,
skor - monki.

Vi är ledsna för bristen på uppdatering på sistone, vi ska bättra oss :P
Det underbara vädret har fortsatt att hålla i sig så idag efter skolan satte sig jag, cissi och frida (sarah är tyvärr sjuk :<) på centralen och åt en glass i sann vår-anda! Nya solero smakade vi...3 av 5 points! Banansmaken var lite suspekt..

Något annat kul som hänt på senaste då?
I måndags var jag faktiskt på Shakiras konsert i globen (slapp betala så varför inte?). Vi hade vippis-biljetter så precis framför mig satt faktiskt själva Tobbe Trollkarl! Coolt eller vad? Han kanske var där för att få inspiration inför let's dance på fredag, vem vet? Sedan kom även han den där hallåan och programledaren på SVT, Jovan Radomir, och satte sig bredvid Tobbe. HEJ SNOBB! alltså han verkade verkligen allmänt dryg och applåderade typ 1 gång på hela konserten...inte coolt. Konserten var iaf bra. Hon dansar ju grymt bra verkligen!


(tobbe trollkarl + Shakira)

/Linnea

Det är vår, folks!

image341Både jag och Sarah har varit helt överenergiska och glada idag, det beror förstås på "snudd-på-vår-vädret"! Det har ju varit plusgrader och sol! Promenaden till vår skolrestaurang Fleming's blev ju riktigt trevlig faktiskt!

Dagen började iallafall med en STOR chai latte från Wayne's (ligger precis bredvid skolan) , sedan kollade vi på film (Dead Man Walking) som handlar om dödsstraff. Asbra var den..och min åsikt om att dödsstraff är fel är nu ännu starkare. Efter lunch hade vi en lektion och sen fick vi sluta lite tidigare, NICE!

Någon som alltid får till det är Kirsten Dunst. Denna klädsel kan jag tänka mig att kopiera rakt av någon ljummen vårdag..lööv it!







(dagens: jeans - cheap's, topp - indiska)

puss och kräm /Kitten

the spring is over

Jaha, så var sportlovet slut...sjukt deprimerande :( Idag har jag mest spenderat tid i soffan och betat av halva första säsongen av Grey's anatomy, så jäääkla bra. Någon som vet när nästa säsong börjar?
Nu tror jag att jag ska ta en runda på motionscykeln framför Playa del sol eller någon annan halvlam tv-serie. Det är riktigt effektivt att låta motionscykeln stå framför tv'n, blir mycket roligare då. 

Jag bjussar även på en outfit från igår då jag spenderade lite tid med mina kära frender.   

jeans, Cheap's
Tisha, H&M
hjortronshalsband, second hand
guldarmband, Indiska

Just det, jag har jojnat klubben och skaffat mig en Rosebud Lipbalm, fett nice jao!

Cheers!