hello monki!

monki  monki

Det blev ändrade planer igår så jag och Freja drog iväg till Skärholmen istället för Söder. Spanade in det stora köpcentret som fanns där bland annat nyöppnade
Monki håller till. Fanns en massa fina grejer. Fastnade för en lång stickad tröja och dessa skorna och eftersom jag inte hade så mycket pengar blev det skorna som fick följa med hem. Så jääävla snygga! Och bara 300 spänn också!

Vi drog även in på Glitter där jag tjackade ett ugglehalsband för halva priset. På vägen hem stannade vi till på Pärlshopen på söder där jag köpte lite grejer till mitt lilla projekt :P Resultatet får ni se senare...


jaja, nu ska jag duscha och fixa nagellacket och sen bär det av hem till madde eftersom jag ska hjälpa henne med mat och så till ikväll då resten av våra kära vänner kommer :> Fun!

Puss! /Lajni

thöörsday

bluuuuuuue
Jag och Freja :) detta är den blå klänningen jag köpte på H&M i måndags :>


Jag är så himla trött, thank god it's friday imorgon. Efter skolan idag drog jag till Tensta för att köra trummor, har nämligen börjat ta lektioner igen..och förhoppningsvis blir det två gånger i veckan! Ska få ett litet träningstrumset också, verkar ascoolt :D Om typ en timme ska jag och mamma dra på (tant)aerobics, de 70-åriga tanterna där borta har typ bättre kondis än vad jag har :P Aja, det är kul ändå.

Imorgon blir det shopping på Söder (klart 
bästa stadsdelen) med min kära kusin Freja :> En massa second hand kommer det att bli, n to the ice!

Okej, tanterna väntar! Puss /Linnea


hej rubrik

kirsten & sofia


Så där snygga som dom är vill jag också vara idag :/

Gaah, fick precis reda på (genom ett individuellt test) 
att om alla skulle leva som jag gör skulle vi behöva 6,7 planeter till! Precis som medelsvensken. Värsta läskigt. Naturkunskap med Lotta är verkligen grymt intressant..
Outfitbild och lite sånt kommer senare..
Hejdå små barn och glöm inte att gå in på
http://www.ettklickforskogen.se/ och rädda lite skog!
/Kitten












En snabbis

  
kjol som jag gjort till en tubtopp och kofta - second hand, halsband med fågel - present, basker - Åhléns

Veckan rullar på som vanligt...idag kom en snubbe med filmkamera till skolan och typ filmade alla. Haha, han intervjuade tydligen Sarah en massa och sen när jag skulle gå hem upptäckte jag att han stog precis bakom mig och filmade mig när jag höll på att lägga in allt i mitt skåp. Haha, blev lite skrajsen ^^

Drog in till H&M en snabbis efter skolan och fick med mig ett halsband hem, det var så sött så jag kunde inte låta bli! Köpte föresten en klänning igår (Fast jag verkligen inte har råd :/) Ska lägga upp bild på den imorrn!

Jaja, nu blir det lite matte- och spanskapluggande innan South Park och Grey's Anatomy ikväll!

Puss/ Katten Jansson

Work that ass!

jane fonda!

Haha, jag hittade en gammal Jane Fonda's Workout video från 80-talet här hemma och har tränat ett par gånger till den, det är rätt kul faktiskt, fast filmen är väldigt fånig. Mycket knipövningar och benvärmare! Jag är glad att träningskläderna har utvecklats sig lite under de 20 åren..body-dräkter med tights under är ingen höjdare.

Nu ska jag iallafall iväg med pappa och kolla när bandet han är manager till ska repa, nice nice. Outfitbild kommer senare.


See you later!

sött och salt

salt och peppar

Det är effektfullt att leka med olika kontraster. I det här kollaget har jag blandat sött och flickigt med tufft och rockigt!

- Klänning, Graham and Spencer
- Väska, Bozzini
- Ankelboots, Din Sko
- Armband, Asos

ROCKBJÖRNEN 07

mando marit

Igår hade vi det så trevligt så. Efter att vi förfestat på String drog vi till Hovet och köade. Vi fick trängas tillsammans med Ola-fans (de hade såna där bandanas...sååå 2005 om jag får säga det själv....*ironic*) och jobbiga Kent-barn med rosetter i håret :x Jaja, vi kom till slut in iallafall. Filip och Fredrik var självklart bäst som vanligt. Hade ju väldigt stora förhoppningar på Mando Diao. Men det dåliga ljudet plus att det inte var något drag alls i publiken (så klart..typ 70% var väl Ola- och Darin-fans) gjorde att de inte blev så där superduper bra. De jag gillade mest var väl Melody Club och Marit typ.

Och de snyggast klädda var absolut Marit och Sebastian..och Mando Diao-Björn!

Over all hade vi iallafall en trevlig kväll :>

Har lite skvaller från efterfesten (pappa var nämligen där). Martin Stenmarck som vunnit en Rockbjörn för årets låt (sjumilakliv) stod i pissoaren bredvid min pappa på toa, haha. Han svamlade något om att hans Rockbjörn varit borta i 2 timmar..men nu hade den kommit till rätta igen. Uppe på pissoaren hade han ställt sin rockbjörn :>



Haha..sista bilden ägnar jag åt Darin-fansen, puss på er!

Vardagschic!

vardagschic!
  • ribbat linne - topshop
  • vit kofta - H&M
  • tulpankjol - Topshop
  • pumps - Din Sko
  • Chanel 2.55
  • Kuverthalsband - Cornelia

/Kitten


Lite småtankar..

mando


Sitter just nu och lyssnar igenom alla Mando Diao-album och pluggar in alla texter. På torsdag spelar de på Rockbjörnen och i februari kommer de till Nalen, ska självklart se båda spelningarna!

Här kommer lite nyårslöften som jag ska ha under 2007. Tror Sarah ska ha dem också, annars tvingar jag henne :>

- Blogga oftare!!
- Dra på fler second hand-rundor/loppisar
- Börja på sy-kurs! (haha, vi får se hur det blir med det..)
- Fika mer!
- Dra på mer spelningar..


Har aldrig lyckats hålla ett nyårslöfte men dessa ska jag satsa stenhårt på, haha ^^

Ha det gött folks! /Katten